QUI SÓC JO?

Sempre m’ha agradat escriure, també la poesia i llegir, llegir molt, sobretot mitologia i fantasia, encara que aquests últims anys sobretot llegeixo sobre realitats.

Hauria de començar presentant-me, em dic Ana Ruiz Santiago, però m’agrada que em diguin Anie. Tinc 23 anys i moltes ganes de conèixer món. Adoro viatjar, per sort ho he pogut fer al llarg de la meva vida. Em sembla extraodinari conèixer diferents cultures i formes de vida. Em considero animalista i feminista i algú molt alegre, però també hiperactiva i tossuda. Sóc capaç d’alterar la persona més tranquil·la sobre la faç de la terra si m’ho proposo, encara que també sé tranquil·litzar-me quan cal.

Actualment estic realitzant el grau en Educació Social a la Universitat de Barcelona i ha estat a causa de que el nostre docent Antonio Alcántara ens demanés la realització d’un Blog per a l’assignatura de Interrogants i reptes de futur, la veritable raó per la qual cosa estic aqui.

Per aquest motiu he començat dient que m’agrada escriure, encara que mai m’hagués imaginat teclejant sobre el meu ordinador. El meu objectiu d’aquest bloc és ser una fàbrica de pensaments, reflexionar sobre desenes de conceptes que floten a la meva curiositat, milers d’interrogants dels quals vull completar, i milions de reptes pels que hem de lluitar.

Ana Ruiz Santiago

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s